Deutschland England Russland         Kasachstan Weissrussland Ukraine Bulgarien Slowakei Tschechien Rumänien Moldavien Polen Serbien

Karijera, privremena zaposlenja & ponuda posla u Istočnoj Evropi i Rusiji

Poštovane kandidatkinje, poštovani kandidati!

U ime preduzeća SCHERL & PARTNER želimo da Vam uputimo srdačnu dobrodošlicu na naš portal i da Vam se zahvalimo na poseti našoj internet prezentaciji.

Na ovom mestu smo želeli da Vam se obratimo na Vašem maternjem jeziku.

I kod nas i kod naših nalogodavaca, sve se planira dugoročno i zato kod naših klijenata nećete pronaći samo privremeno zaposlenje već stabilno radno mesto u ozbiljnom i priznatom preduzeću, sa perspektivom i uz mogućnost napredovanja i izgradnje karijere.

Efikasno savetovalište živi od direktnog kontakta sa ljudima. To naročito važi kada se radi o zauzimanju stručnih i rukovodećih pozicija gde su, pored stručnih sposobnosti, od velikog značaja i karakterne osobine, kao faktori trajne, uspešne saradnje.

SCHERL & PARTNER savetuje i posreduje na bazi ovih uverenja još od 1997. godine, pretežno kandidate sa prebivalištem u istočnoevropskim domicilnim državama, internacionalnim preduzećima sa nemačkog govornog područja, odnosno iz zemalja kao što je Nemačka, Austrija i Švajcarska, koja su aktivna na tržištima Rusije i Istočne Evrope. Regionalne težišne tačke naših aktivnosti su, pored Ruske Federacije, pre svega, Ukrajina, Bugarska, Poljska, Češka, Slovačka, Rumunija, Belorusija i Srbija. Aktivni smo i u Aziji, kao, na primer, u Kazahstanu. SCHERL & PARTNER je ovde zastupljen preko svojih poslovnica u Moskvi i Kijevu koje tesno sarađuju sa centralom u Pragu.

Preko 10 godina se SCHERL & PARTNER uglavnom bavi klasičnim oblastima konsaltinga i to, pre svega, kvalifikovanom direktnom tražnjom (Head-Hunting) i posredovanjem specijalizovanih stručnjaka za rukovodeće pozicije, kao i pozicije u logistici i menadžmentu.

S obzirom da naši klijenti potražuju saradnike za srednji i viši menadžment (direktore, poslovođe, rukovodioce zastupništava, rukovodioce odeljenja, menadžere prodaje za ključne korisnike, regionalne menadžere prodaje, knjigovođe, tehničare, rukovodioce proizvodnje, specijaliste za kontrolu, finansije i menadžment kvaliteta, marketing i logistiku, doktor) sa dobrim poznavanjem nemačkog ili engleskog jezika, naš portal za kandidate kao i naša berza poslova, na raspolaganju Vam je, shodno tome, samo u nemačkoj i engleskoj verziji.

Ovom prilikom želimo da Vas zamolimo da ovu okolnost poštujete i prihvatite.

Na našoj internet prezentaciji za kandidate www.kariera.info pronaći ćete veliki deo naše aktuelne ponude poslova:

na nemačkom jeziku na adresi
http://www.kariera.info/stellenmarkt.htm

na engleskom jeziku na adresi
http://www.kariera.info/stellenmarkt.htm

Molimo Vas da se registrujete na naš portal za kandidate. Na taj način dobijate mogućnost da nam saopštite detaljne podatke o Vašim ciljevima i željama u vezi karijere i zaposlenja.

Kandidati sa poznavanjem nemačkog jezika mogu da se registruju i prijave na adresi: http://job.kariera.info/jb/shop/de/content/start.htm

Kandidati sa poznavanjem engleskog jezika mogu da se registruju i prijave na adresi: http://job.kariera.info/jb/shop/en/content/start.htm

Molimo Vas da se uzdržite od slanja ili prilaganja diploma, kopija preporuka, kao i kopija pasoša i boravišnih dozvola za strance, ili tome sličnog.

Za početak je, pored registracije u prvoj liniji, važna izražajna biografija, praćena ubedljivim propratnim/motivacionim pismom. Vašu biografiju sa motivacionim pismom možete nam poslati i posebno, elektronskom poštom (na adresu: kariera@scherl-partner.com). U propratnom pismu nam saopštite ne samo Vaše potencijale i ono što možete, već i šta konkretno želite i očekujete!

U slučaju nedoumica, na raspolaganju smo Vam, sa zadovoljstvom i u svako doba, i preko telefona naše centrale u Pragu, na brojevima +420-724-205 616, u Moskvi +7-495-642 43 93 i u Kijevu +380-44-240 63 44.

Ono što definiše naš način rada je lični kontakt sa svim učesnicima, što znači sa Vama, poštovani kandidati i, naravno, sa našim klijentima. U sprezi sa solidnim poznavanjem tržišta, zdravim razumom i poznavanjem ljudi, strukturisanim pristupom, visokom fleksibilnošću i orijentacijom prema svakom pojedinačnom slučaju, lični kontakt je garancija ozbiljnog konsaltinga i uspešnog posredovanja.

Dodatne informacije na nemačkom i ruskom jeziku o preduzeću SCHERL & PARTNER i našim načinima rada i pristupa, možete da pronađete na našim internet prezentacijama, na adresama www.scherl-partner.com i www.evropa.info .

Budite uvereni da radimo kompetentno, veoma diskretno i pouzdano!

Stojimo iza toga i radujemo se Vašoj prijavi.

SCHERL & PARTNER

Fer i kompetentno posredovanje pri zapošljavanju & konsalting