Deutschland England Russland         Kasachstan Weissrussland Ukraine Bulgarien Slowakei Tschechien Rumänien Moldavien Polen Serbien

Cariere, joburi & oferte de locuri de muncă în Europa de Est şi România

Stimate solicitant, stimată solicitantă de locuri de muncă,

bun venit din partea firmei SCHERL & PARTNER pe site-ul nostru destinat persoanelor în căutare de locuri de muncă şi mulţumim pentru vizita dumneavoastră.

Pe această cale dorim să ne prezentăm în limba dumneavoastră maternă.

Atât la noi cât şi la beneficiarii noştri, angajatorii, strategiile sunt realizate pe intervale de timp nedeterminat. Din acest motiv beneficiarii noştri nu vă vor oferi un simplu job ci un loc de muncă stabil la o firmă serioasă şi recunoscută cu perspective interesante şi posibilităţi reale ale unei cariere mult promiţătoare.

Consilierea de personal aplicată în mod eficient trăieşte din contactul direct cu oamenii. Aceasta este valabil în special pentru ocuparea de posturi de specialişti precum şi pentru posturile de conducere pentru care sunt cerute ca factori importanţi pentru o colaborare prosperă, îndelungată, pe lângă o calificare optimă şi calităţi umane care ţin de caracter.

Pe baza acestor convingeri SCHERL & PARTNER efectuează consilieri începând cu anul 1997 pentru candidaţii stabiliţi în ţările lor natale din Europa de Est intermediindu-i pentru întreprinderi internaţionale din Germania, Austria şi Elveţia care sunt active pe pieţele Rusiei şi Europei de Est. O importanţă majoră a activităţii noastre o ocupă pe lângă Federaţia Rusă în special Ucraina, Bulgaria, Polonia, Cehia, Slovacia, România, Belarus şi Serbia. Suntem activi de asemenea în Asia, de exemplu în Kazahstan. SCHERL & PARTNER este activă în acest spaţiu cu filialele sale din Kiev şi Moscova aflate în strânsă cooperare cu centrala noastră din Praga.

SCHERL & PARTNER s-a consacrat de peste 10 ani în mod special domeniilor de consiliere clasice, de personal, înainte de toate recrutarea directă de personal calificat (head-hunting) şi intermedierea de specialişti pentru posturi de conducere, desfacere şi management.

Datorită faptului că clienţii noştri sunt interesaţi să găsească angajaţi pentru managementul cu nivel mijlociu şi ridicat (directori, directori executivi, posturi de conducere pentru filiale, posturi de conducere pentru departamente, manageri pentru relaţii cu clienţii, manageri pentru desfacere regională, economişti, tehnicieni, posturi conducere pentru producţie, specialişti pentru controlul de gestiune, finanţe, management al calităţii, marketing, office management şi logistică, medicul, doktor), angajaţi care ar fi optimal să cunoască foarte bine limba germană sau engleză, portalul pentru solicitanţii de locuri de muncă şi bursa de joburi se află la dispoziţia dvs. doar în versiunile germană şi engleză.

Vă rugăm să respectaţi şi să acceptaţi aceste circumstanţe.

Pe pagina noastră pentru solicitanţi de locuri de muncă www.kariera.info veţi găsi o mare parte a ofertelor de locuri de muncă actuale:

în limba germană sub
http://www.kariera.info/stellenmarkt.htm

în limba engleză sub
http://www.kariera.info/stellenmarkt.htm

Vă invităm să vă înregistraţi la Portalul nostru pentru solicitanţi de locuri de muncă.

Astfel vi se oferă posibilitatea de a ne pune la dispoziţie informaţ ii detaliate privind obiectivele carierei dumneavoastră şi dorinţele dumneavoastră privind profesia care urmează să o exercitaţi.

Solicitanţii care vorbesc limba germană ca limbă străină sunt rugaţi să se înregistreze şi să-şi ofere serviciile sub: http://job.kariera.info/jb/shop/de/content/start.htm

Solicitanţii care vorbesc limba engleză ca limbă străină sunt rugaţi să se înregistreze să-şi ofere serviciile sub:
http://job.kariera.info/jb/shop/en/content/start.htm

Vă rugăm să nu ne trimiteţi şi să nu anexaţi pentru început diplome de absolvire, copii după scrisori de recomandare, copii după paşapoarte sau persmise de şedere şi altele asemănătoare.

Pentru început sunt importante pe lângă înregistrarea dvs. în baza noastră de date un curricululm vitae sugestiv însoţit de o scrisoare de intenţie convingătoare / o expunere edificatoare de motive. Puteţi trimite cv-ul însoţit de expunerea dvs. de motive şi separat, prin e-mail (la adresa: kariera@scherl-partner.com).Consemnaţi în expunerea dvs. de motive nu doar calităţile şi competenţele dvs., ci şi ceea ce vă doriţi şi vă imaginaţi în mod concret!

Dacă aveţi neclarităţi vă stăm la dispoziţie prin intermediul biroului nostru principal de la Praga aşteptând să ne contactaţi telefonic sub numerele +420-724-205 616, la Moscova sub numărul +7-495-642 43 93 iar la Kiev sub numărul +380-44-240 63 44.

Modul nostru de lucru se bazează pe contactul personal cu toţi cei implicaţi, deci şi cu dvs, stimate solicitant şi bineînţeles cu beneficiarii noştri, angajatorii. Pe baza cunoaşterii solide a pieţii, a unei judecăţi sănătoase şi a unei bune capacităţi de apreciere a oamenilor, a unei abordări structurate şi foarte flexibile, precum şi a orientării asupra fiecărui caz particular garantăm o consiliere serioasă şi o intermediere încununată de succes.

Informaţii suplimentare în limbile germană şi rusă în legătură cu firma SCHERL & PARTNER precum şi în ceea ce priveşte modul nostru de procedare veţi găsi pe cele două pagini de prezentare pe internet sub www.scherl-partner.com şi www.evropa.info

Vă asigurăm de faptul că lucrăm competent, foarte discret astfel încât puteţi fi încrezători!

Ne asumăm cele expuse mai sus şi ne bucurăm să putem întâmpina cv-ul şi solicitarea dumneavoastră.

SCHERL & PARTNER

Corectitudine şi competenţă în consilierea pentru carieră & intermedierea de personal